Efter regn kommer solsken?

Jaha jag den sommaren känns den springer iväg och att den här sommaren nog inte kommer sätta sig i minnet som så där nämnvärt speciell, tyvärr mycket på grund av vädret och arbete men tack för att det är dåligt väder när man måste jobba men det kunde ju vara fint när man väl kostat på sig å ta semester. I Ängsbacken har vi knappt varit på grund av skitvädret men  om några timmar skall jag å Adde dela ut lite tidningar sen så beger vi oss till Ängsbacken med katterna som varit här med oss sen sist.
 
 
Imorgon har halv Juli gått som sagt och på Onsdag den 18 fyller jag 24 år. Man får vara tacksam man får uppleva åren och bli äldre men ibland känns det som jag väntar på att det ska bli bättre eller att allt ska gå åt skogen. Lite som att jag inte rikgtigt är säker på att livet bjuder på goda ting. Men det hoppas jag på.  Ålders nojja? 
 
Tycker jag sen flytten blivit lite glader och lugnare i sinnet. Ibland undrar jag om jag gjort rätt val men sen tänker jag efter att det är här jag har en fin lägenhet som jag älskar och mitt älskingsställe på jorden Ängsbacken. Å alla mina vänner finns inom närmare avstånd och min älskade familj likaså . Nu gäller det bara att få jobb så vi kan försörja oss det vill säga jobb med någolunda bra betatlat=) 
 
Men än är sommaren inte slut och vi hoppas på fler soliga dagar=) Å att regent beger sig från Svea rike.